26 Eylül 2013 Perşembe

Bostancı Çiçek - Bostancı Çiçekçi




Bostancı Çiçek Siparişisayfasına hoşgeldiniz. Bostancı ve çevresi için kaliteli hizmet sunan Online çiçekçi ile çiçek siparişi verebilir, sevdiklerinize en güzel ve en taze çiçekleri uygun fiyatlarla gönderebilirsiniz. Gelişmiş çiçek arama sayfalarımızda özel gününüz için en doğru çiçekleri seçebilirsiniz.

Bostancı Çiçekçi ile hızlı ve güvenilir teslimat. Bostancı ve çevresi için kaliteli hizmet sunan online çiçekçi ile çiçek siparişleriniz tam zamanında teslim edilmektedir. Taze ve günlük çiçekleri müşterilerine sunan çiçekçi ile çiçek gönderende teslim alanda mutlu. Tüm sorularınız için 0850 480 68 68 Bostancı Herkese Çiçek Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.



Herkese Çiçek
Beyaz Lilyum ve Güller
Ürün Kod : 4
Cam Vazo İçerisinde Cipso ve Yeşilliklerle Süslenmiş Beyaz Lilyum ve Kırmızı Gül Aranjmanı. Sevdikleriniz Herşeyin En güzelini Hakeder. Lilyum ve Kırmızı Gül Aranjmanı ile Sevdiklerinizin Kalbini Tekrar Kazanın.

Mevsime Göre Lilyum Çiçekleri Kapalı Olarak Gönderilebilir. Uygun Sıcaklıkta Muhafaza Edildiğinde ve Suya Konduğu Zaman Çiçekleriniz Açacaktır. Bu Aynı Zamanda Çiçeklerinizin Taze Olduğunu ve Daha Uzun Süre Saklanabileceğini Gösterir.

Çiçeğin Yaklaşık Yüksekliği:40 cm
Vazonun Ağırlığı: ~ 1,5 kg

49 TL + KDV (Kdv Dahil 57.82 TL)






Çiçekler hakkında daha fazla bilgi için www.herkese-cicek.com























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder